Al ruim twintig jaar ziet Amitec ondernemers worstelen met wet- en regelgeving bij groei of verhuizing van hun bedrijf. “Wat heb ik nu nodig?” “Waarom wist ik dit niet eerder?” “Nederland regeltjesland!” “Bureaucratie ten top …” En ga zo maar door. Eenmanszaken, middelgrote en grote ondernemingen; ze hebben allemaal dezelfde vragen en problemen. 
Heeft u plannen voor bedrijfsuitbreiding, -verplaatsing of nieuwbouw? Kies dan voor Amitec. Dé garantie voor een deskundig advies en een snelle, doelgerichte aanpak. 

Met alle regelgeving van vandaag en morgen is het voor ondernemers vaak niet duidelijk welke vergunningen er nodig zijn bij bepaalde veranderingen. Wel of geen omgevingsvergunning? heb ik een meldingsplicht of een vergunningplicht? Past mijn project in het bestemmingsplan? En wat komt er nog meer op me af?

Ondanks de inzet van de overheid op lastenverlichting voor ondernemers, is het er allemaal niet gemakkelijker op geworden. De kans bestaat dat een ondernemer, als eenmalige aanvrager van omgevingsvergunningen, zich moeilijk door het aanvraagsysteem heen worstelt met alle gevolgen van dien.

Amitec heeft als taak om een ondernemer goed door het Nederlandse vergunningsstelsel te loodsen, zodat zij met een duidelijke uitleg een onderbouwd besluit kan nemen. Enerzijds door advies te geven, anderzijds door alles van a tot z voor de ondernemer te regelen. De voorkeur is om in een vroegtijdig stadium betrokken te worden bij de plannen, maar een adviseur kan ook halverwege instappen.

Een goede voorbereiding is dus essentieel, zowel qua inhoud als qua planning. Bij de start van de aanvraag lijkt het proces eenvoudiger, dan dat deze in werkelijk is, Een verkeerde keuze kan verstrekkende gevolgen hebben.

Informeer bij ons naar de mogeljikheden voor uw plannen. Dan werken wij graag aan een advies op maat.

Lees ook ons uitgebreid artikel op RegioInBedrijf.