Maak een afspraak
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u meer informatie maak een afspraak.

Onze werkwijze

Veel ondernemers zien de milieueisen – en alles wat daarbij komt kijken – als onnodig oponthoud voor geplande ontwikkelingen, die dus maar beter zo snel mogelijk ‘opgelost’ moeten zijn. Wij begrijpen die behoefte en hebben onze dienstverlening erop ingericht zo snel mogelijk in die behoefte te voldoen.

Na een vrijblijvend intakegesprek en akkoord van onze offerte, gaan wij voor u aan de slag. De benodigde werkzaamheden verschillen sterk van geval tot geval, maar de standaard doorlooptijd bij trajecten is 4 weken. In veel gevallen waarbij wij afhankelijk zijn van overheidsinstanties, zoals bij vergunningsaanvragen, kan de doorlooptijd helaas erg vertraagd worden. In die gevallen houden wij voor u de vinger aan de pols . Wij worden het aanspreekpunt voor die instanties, bewaken de termijnen en onderhouden het contact met hen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

In alle gevallen waarbij wij wel zelf het tempo kunnen bepalen, verzamelen wij in de eerste week alle relevante informatie met betrekking tot uw situatie en maken een planning. In week 2 en 3 voeren wij de benodigde werkzaamheden en onderzoeken uit. Indien nodig sturen wij de resultaten van de onderzoeken naar het laboratorium voor nader onderzoek. In week 4 ronden wij ons onderzoek af, stellen voor u een rapport op en informeren u over de uitkomst en adviseren u over eventuele vervolgstappen.